Sunday, June 17, 2012

Örömanya - Mother in law

Örömanyának lenni különleges alkalomMinap megrendelést kaptam egy fiús anyukától, aki elmondta, mennyire szeretne egy fátyolszerű kalapot. Viszont aggódik, mert a menyét nem szeretné túlöltözni ( aki mint kiderült, hagyományos hosszú finom tüll fátylat fog viselni) tehát nem fog versengeni egy kalitka fátyolban vele. Az esküvő stílusa miatt is szorong kicsit, hogy "tanyasi" lakodalom lesz, amolyan vintage, illik-e egyáltalán oda ez a fátyol és virág kompozíció, amit megálmodott magának. 
 Én biztattam, ha megtetszett neki, és  jól áll
 ( tényleg jól áll majd, láttam fotókat az örömanyáról) akkor gyermeke esküvőjén bátran viselhet ilyen fejdíszt.
 A fiatalok is biztosan örülnek, ha anyuka csinos és jól érzi magát e napon.  

Aprólékosan megbeszéltük a részleteket és ez született. A képen is látható mennyire visszafogott  még is egyedi, a ruha színeivel teljesen harmonizáló darab. 


 Íme az örömanya  fejdísze. Kicsit oldalt, kalapszerűen lehet feltűzni.
Hogy ne csak  a nagy napon lehessen viselni, a rózsa kombinált alapra került, így brossként és hajdíszként is funkcionál, miután a hálóról leveszik.  Minden része varrva van, így valóban újrahasznosítható darab.

          Ezt a verziót megtalálod boltomban, ha te is vágysz egy ilyen fátyol kalapra. A neked megfelelő színben és formában fogom elkészíteni. 
Ilyenkor egy anya újra éli az esküvő minden izgalmát, szívszorító pillanatait, a különlegesség érzését. Persze csak második helyről, de ez még mindig az elsők között van a menyasszony és a vőlegény után.  
  Így hát teljes mértékben érthető és így is kell lennie, hogy számára is fontos, fia vagy lánya esküvőjén a megjelenése tökéletes legyen. Ezért hát bátran vegyen fel ő is kalapot, mini fátylat és legyen egyedi, különleges öltözéke is a nagy naphoz illően. Hölgyeim, soha vissza nem térő alkalom. Félre a szerénységgel, hogy ez a nap nem rólam szól, természetesen arra azért vigyázni kell, hogy a menyasszonynak hagyja meg a legszebb részleteket. 
Például ha az ara hagyományos fátylat visel, ez egyértelműsíti státuszát, így az örömanya bátran viselhet kalapfátylat, nem fognak konkurálni egymással. Ha az ara  kalitka fátylat választ, akkor az anyós viseljen mini kalapot, csepp kalapkát.   Kedves örömanya, mama
 Az esküvő hangulatától, a fiatalok stílus választásától is függ, hogy az örömszülőknek miben illik megjelenniük, ezt is jó figyelembe venni. 
Hoztam válogatást örömanya ruhákból, kiegészítőkből inspirációnak, néhány fotóval.
  válogatás      

Itt kérek elnézést a kedves vőlegényektől és örömapáktól, mert eddig nekik nem készítettem kiegészítőket. 
Talán hamarosan arra is sor kerül. El is kezdtem egy hajtóka kitűző válogatással, ami tartogat néhány meglepő darabot is, változatos paletta, érdemes uraim válogatni közöttük. 
gomblyukdísz

bridal logo

ArtEra Bridal headdress

No comments:

Post a Comment